Kommentarfelt

Har du noe på hjertet? Ris, ros eller forslag til forbedringer? Konstruktiv kritikk mottas med stor takk.

Kommentarfelt

Innlegg Gollum » 07 Okt 2009, 20:23

Har merket meg at mange av artiklene på nettbladet har eget emne i gründerforumet, men det er nesten ikke noe aktivitet i dem... Hvorfor ikke? Har nettbladet lite trafikk, eller er folk kanskje for late til å registrere seg?

Synes det er synd at aktiviteten er så liten, for det er jo veldig mye god informasjon her! Hadde også vært fint med flere synspunkter på ting som blir skrevet i artiklene!
Favoriser og Del
Brukerens avatar
Gollum
noobie doobie
noobie doobie
Innlegg: 9

Re: Kommentarfelt

Innlegg Henrik » 07 Okt 2009, 21:20

Neida, nettbladet har faktisk ganske bra med trafikk. Problemet er nok, som du sikter til, at folk er for late. En annen forklaring (jeg kan håpe på) er at informasjonen her er så objektiv og dekkende at folk ikke sitter igjen med så mange spørsmål eller digresjoner etter at de har lest dem, hehe. Det er nok kun ønsketenkning, og latskap er nok grunnen :]

En annen mulig årsak er at folk som frekventerer her har egne prosjekter. Da vil de ikke "sløse bort tiden" på å henge i andres forum, hvis du skjønner. Det er egentlig litt dumt, for på fora som dette kan man møte samarbeidspartnere og likesinnede.

Jeg har bevisst unnlatt å ha kommentarfelt på artiklene, fordi jeg har sett at kommentarfeltene ofte blæstes fulle av linkspam og 'takkemeldinger'. Motivasjonen bak eget forum var at de som ønsket å bidra, eller lurte på noe registrerte seg og deltok. Det er seff vanskelig å få til initiell aktivitet, fordi det innebærer at folk dedikerer seg litt. Det er også få som gidder å registrere seg i et nytt og folketomt fora.

Nå har jo du og endel andre registrert seg, satt igang noen tråder og fått opp aktiviteten litt, så da får vi se om flere henger seg på etterhvert. :) I mellomtiden skal jeg prøve å gjøre så godt jeg kan med spørsmål osv.
Brukerens avatar
Henrik
grunnlegger
grunnlegger
Innlegg: 91


Gå til Tilbakemeldinger og Forslagcron