Hjelp til å starte wordpress-blogg

Zen Cart, OS Commerce, Drupal, phpBB og Wordpress er alle eksempler på CMS. Diksuter og finn et CMS som dekker dine behov.

Hjelp til å starte wordpress-blogg

Innlegg Henrik » 10 Apr 2009, 01:03

Denne forumtråden henger sammen med bloggeguiden jeg har snekret sammen. Hvis du møter på hindringer underveis, så kan du spørre om hjelp her.Vær en grei fisk og forklar problemet så godt det lar seg gjøre – da blir det jo så mye enklere å hjelpe deg :)
Favoriser og Del
Brukerens avatar
Henrik
grunnlegger
grunnlegger
Innlegg: 91

Re: Hjelp til å starte wordpress-blogg

Innlegg bloggern » 24 Aug 2009, 08:12

Bra tutorial. Enkel og oversiktelig. Har nå laget bloggen min og jobber med å sette meg litt inn i wordpress. Kanskje det kunne vært aktuelt å si noe mer om ting med hensyn til søkemotoroptimalisering og sånt?
Gjest
bloggern

Søkemotoroptimalisering av blogg

Innlegg Henrik » 08 Okt 2009, 18:54

Beklager utrolig tregt svar, av en eller annen ukjent grunn, har det gått meg hus forbi at du har spurt her. Du har nok søkemotoroptimalisert bloggen din for lenge siden, men svarer likevel for andres skyld.

Jeg har laget en relativt omfattende SEO guide. I tillegg finner du mye annet bra blant alle guidene under søkemotoroptimalisering. Ingen av disse guidene er spesielt tiltenkt blogger, men de inneholder gode tips og råd, for hvordan du viser ditt "beste ansikt utad".

Skal etterhvert skrive om moduler (addons) for Wordpress som gir SEO-funksjonalitet direkte fra backendet i bloggen. Når den tutorialen er ferdig, så skal jeg linke til den herfra. :)
Brukerens avatar
Henrik
grunnlegger
grunnlegger
Innlegg: 91


Gå til CMS – Content Management Systemscron