Tjene penger som affiliate

Hjelpt til og informasjon om Affiliate Markedsføring. Herunder affiliate-programmer som Tradedoubler, EuroAds, Amazon, ebay og så videre.

Tjene penger som affiliate

Innlegg Gollum » 04 Okt 2009, 16:38

Har lest mye rundt på nettet, inkludert her, men finner ingen gode råd til hvordan man tjener mest mulig som affiliate gjennom feks Tradedoubler og EuroAds. Vil nødig kaste bort masse tid (og evt. penger) på dødfødte prosjekter.

Er det noen som har tjent noe særlig på dette, og i tilfellet hvordan tiltok du oppgaven. Hvilken strategi brukte du?
Favoriser og Del
Brukerens avatar
Gollum
noobie doobie
noobie doobie
Innlegg: 9

Re: Tjene penger som affiliate

Innlegg Affiliate » 04 Okt 2009, 18:47

Hallo,
Ikke frekt ment, men du har skrevet i forumet for affiliateting... Her har du denne tråden med affiliate tips.

Hovedsaklig har jeg drevet med engelske prosjekter, men jeg antar at det samme gjelder på norsk. Noen grunnleggende ting du bør se etter er:
  1. Godt betalte affiliateprogrammer
  2. Bransjer hvor det er mange tilbydere med affiliateprogrammer
  3. Varer og tjenester som er ettertraktet på internett

Punktene henger sammen. Hvis affiliateprogrammene er godt betalte, betyr det at det er konkurranse om å få tak i markedsførere. Videre innebærer gode provisjoner og mange konkurrenter et stort marked, altså at produktene og tjenestene er ettertraktet.

Viktigheten av dette henger ikke bare sammen med at du får bedre betalt per salg, men at du har flere ben å stå på. Si at du starter ei webside om konsertbilletter, men det kun er ett firma som selger billettene. Dersom firmaet avslutter affiliateprogrammet står du der uten inntjeningsmuligheter, fordi det ikke er mulig å selge de samme eller tilsvarende produktene og tjenestene for andre leverandører fra samme kilde.

Dessuten er det smartest å starte ei side som kun omhandler det du skal selge. Dette gir inntrykket av at du er en ekspert på området (noe du også bør være for å tiltrekke trafikk), samt. at rankingen din i søkemotorene blir bedre.
Affiliate
Bill Gates
Bill Gates
Innlegg: 3

Trafikk til websiden?

Innlegg Gollum » 05 Okt 2009, 08:49

Affiliate: Joda, jeg så den guiden, men det du skriver her er mer i tråd med det jeg lurte på. Takker for tips!

Du skrev ikke så mye om trafikk da, kanskje du kan skrive litt mer om det? :oops: Jeg lurer feks på om det er gunstig å bruke AdWords o.l for å kjøpe trafikk.
Brukerens avatar
Gollum
noobie doobie
noobie doobie
Innlegg: 9

Litt om trafikk og salg (konverteringsrate)

Innlegg Affiliate » 05 Okt 2009, 19:43

Joda, det er mulig å bruke AdWords for å promotere "salgssider" der du selger varer og tjenester gjennom affiliateprogrammer. Pass bare på at du ikke bryter med affiliateprogrammets retningslinjer. Da kan de frata deg provisjonen du allerede har tjent og stenge deg ute fra programmet. Kjedelig, hvis du har brukt mye penger på AdWords el.l

Det er mange måter å få trafikk på. En av dem er seff å søkemotoroptimalisere, en annen er å betale for trafikken. Selv gjør jeg begge deler.

Ved bruk av AdWords må du passe på at du konverterer (les: selger) nok til å gå i overskudd. Prøv å få tak i billige, men målrettede søkeord, skriv killer copy for produktet og prøv deg frem. Husk at desto mer relevante søkeordene du kjøper i AdWords er, desto høyere blir sannsynligheten for at du faktisk får solgt. Har opplevd at inntil 8% av de som kom inn på min side faktisk kjøpte, men det er vanligere med cirka 3%.
Affiliate
Bill Gates
Bill Gates
Innlegg: 3

Re: Tjene penger som affiliate

Innlegg NHill » 10 Aug 2010, 03:08

Hei. Angående Adwords er det mye å sette seg inn i for å få billig trafikk med kvalitet. For all del ikke direktelink til et affiliate program med Adwords. Da kan du få en "Google Slap" som betyr at de stenger deg ute for livet. Google er nazi på den fronten.

Har mekket en liste i bloggen min over det jeg mener er de 7 viktigste tipsene for suksess med Adwords:

http://internett-markedsfoering.blogspo ... ps_09.html
NHill
Bill Gates
Bill Gates
Innlegg: 3

Re: Tjene penger som affiliate

Innlegg morten refurb » 27 Sep 2013, 11:35

Jeg tenker søkemaskineoptimalisering må være den beste veien for å tjene penger på affiliate, da du ikke trenger betale hver gang en person kommer inn på siden... du må ha en veldig god inntjening dersom du kan betale Google for klikk.... ;)
morten refurb
Bill Gates
Bill Gates
Innlegg: 2


Gå til Affiliate Markedsføringcron